Online Reparatieplanner

Herstelling zelf inplannen?

Indien u een eventuele wachtrij in onze winkel wilt vermijden kan u uw herstelling eenvoudig zelf inplannen via onze Online Reparatieplanner

Wij vragen om uw fiets ten minste 1 dag voor de geplande herstelling, langs te brengen tijdens de openingsuren. Of voor onze deur op slot te zetten met: naam, sleutel en omschrijving fiets in een enveloppe in onze brievenbus te stoppen. Zo kunnen wij een vlotte herstelling garanderen.

Door de huidige drukte bij de pakjesdiensten kan het zijn dat courante onderdelen niet tijdig op voorraad zijn, hierdoor is het mogelijk dat de fiets later dan gepland hersteld kan worden.

 

VOORWAARDEN:

*Fietsen die aangekocht zijn bij De Fietsenfikser krijgen steeds voorrang in de dagplanning

*We herstellen ook kwalitatieve fietsen aangekocht bij onze collega-fietsenmakers

*Elektrische fiets? U kan bij ons enkel terecht voor het onderhoud aan uw fiets met Shimano Steps, Brose en Bosch motor.

*Fietsen die online, in supermarkt of Decathlon zijn aangekocht, herstellen wij niet, deze verwijzen we vriendelijk door naar plaats van aankoop.

*Er zit telkens minimum één werkdag tussen het binnenbrengen en het afhalen van de fiets. Als er onderdelen besteld moeten worden, kan dit oplopen tot meerdere dagen.

*Indien de fiets, na herstelling en zonder afspraak, langer dan vijf dagen blijft staan, zullen we u 2 euro stallingskosten per dag aanrekenen.